Šta pokloniti za dan zaljubljenih?




Dan zaljubljenih se ozbiljno približio i priznaćete, bez obzira da li ga lično obeležavate ili ne, uvek ima neko kome treba bar jedna korisna ideja za poklon povodom ovog praznika ljubavi. Budući da jače polovine naših frajlica redovno svraćaju kod nas u periodu pre ovog praznika zaljubljenih, želeli smo da ovaj put obradimo temu kupovine poklona za dan zaljubljenih za NJEGA. Sve vaše jače polovine imaju kod nas savet, ideju pa čak i više od toga, shvatili smo da nam frajlice postavljaju isto pitanje. 

Pozabavali smo se temom "Šta muškarci žele kao poklon za dan zaljubljenih" i evo šta smo skupili od odgovora:

  • Mesečna članarina za teretanu ili neki sportski klub kojem pripada. Muškarci kod poklona više vole da je koristan nego lep, tako da... ne može biti korisnije od podržavanja zdravog života vašeg voljenog.
  • Ako voli čita, neka to bude knjiga. Oni koji čitaju knjige sigurno negde vode listu knjiga koje žele da kupe ili su možda i lajkovali već neke knjige na instagram stranicama izdavačkih kuća. Ne morate da budete Šerlok da shvatite koju je knjigu lajkovao a da je već nema, tako da... Malo istraživanja i onda pravac do knjižare ili pravac na internet - sve izdavačke kuće dostavljaju knjige na kućne adrese.
  • Karte za sportski događaj ako inače prati fudbal, košarku, odbojku i navija za tim od kog možemo očekivati da će imati utakmice u komšijskim zemljama. Još bolje, kupite dve karte, pa ako vas ništa od toga zaista ne zanima, uvek može povesti drugara i sjajno se provesti!
  • Vikend van grada za one koji mnogo rade jeste - pun pogodak. Ne mora to biti vila na Kopaoniku sa pet zvezdica, sasvim je dovoljno odvojiti vreme da pronađete neko mesto koje će odgovarati onome što on voli. Ako je vaš odabranik neko ko mnogo voli da jede i ne baš toliko da trenira, sigurno ga nećete voditi u sportski centar za vikend... ili možda baš zato hoćete? 😁

Коментари

Популарни постови