Kako Milani make up trikovi prate trendove za proleće 2020





Magazin cosmopolitan je pre par nedelja izbacio članak o Make Up trendovima koji nas čekaju na proleće. Budući da je ovaj članak bio hit na socijalnim mrežama, morali smo malo da ga prenesemo i našim frajlicama.

Bitno je znati da redovno pratimo sve trendove i da smo se opskrbili Milani kozmetikom kako bi ispratili najnovije Make Up trendove.

Vesele, svetle boje jakog pigmenta - imamo. Ne samo veštinu da ih ukombinujemo, već i fiksatore koji će pomoći da sve nanete nijanse ostanu baš tamo gde treba celu noć! Senke dobrog pigmenta su prava retkost na tržištu, pogotovo ako pričamo o kozmetici koja ima pristupačnije cene. Ali, Milani je to polje i više nego uspešno pokrio.

Glitter senke za oči u smokey eye varijanti - imamo! Osim što nam je ovaj trend toliko drag, zaista ga preporučujemo svima jer je nežan, efektan i zaista može da se iskoristi za svaku priliku. Vi nam kažete gde idete, mi ćemo predložiti glitter nijansu. Eto, toliko smo se dobro opremili!

Eyelineri u boji - jer ne postoji samo crna!I za ovaj trend smo spremni! Milani nam nudi preko 10 različitih nijansi eyelinera, tako da možemo da ispunimo sve želje inspirisane prolećnim bojama i trendovima! Uvek nam fali malo hrabrosti da promenimo boju eyelinera, ali ova sezona je zaista momenat za to.

Crveni karmin, crveni tečni ruž, crveni sjaj za usne... Sve smo nabavili. Osim što su još prošle godine svi najavili povratak svih nijansi crvene u dekorativi za usne, zaista se lepo prihvatio ovaj trend. Osim što ćemo ga namazati baš kako treba i time izbeći da izgledate kao odbegli klovan, potrudićemo se da vam objasnimo kako ćete ruž temeljno skinuti sa usana pre nego što se u ponedeljak ujutro vratite na posao.

Коментари

Популарни постови