Da li je hijaluron tretman za mene?



U junu 2019 smo imali kratku mini edukaciju o tome šta je hijaluron ali tada nismo obradili jednu temu koja je kod nas u salonu postala dosta česta.

Frajlice se tokom cele godine interesuju za hijaluron, bilo da je to hijaluron pen ili su to neki kozmetički preparati koji ga sadrže, i uvek nam to interesovanje dođe kroz sledeće pitanje:
Kako da znam da li je hijaluron za mene?

Evo nekih tačaka koje ispunjavaju kandidati za hijaluron:

1. Imate više od 30 godina (jer nakon tridesete količina hijaluronske kiseline u koži počinje da opada kao posledica resorpcije, pa naša koža gubi hidriranost i elastičnost)

2. Ukoliko vas muče prve fine borice oko usana i ne želite invazivne tretmane za svoju kožu

3. Ukoliko je vaša koža postala siva, suva i umorna (jer hijaluron vraća svežinu, sjaj i mekoću kože, dubinski je hidrira, vraća joj volumen i tonus)

4. Ukoliko ste počeli da koristite anti age preparate i želite da malo ubrzate proces istih (prosečno vreme za koje možemo videti rezultat antirida je oko šest meseci. Naše frajlice koje su nestrpljive su idealan kandidat za hijaluron)

5. Ukoliko težite ka tome da vam je koža mnogo izložena suncu (sunce, osim što obezbeđuje sjajan ten koji vam je i dalje jako bitan, dosta isušuje kožu i utiče na nju negativno budući da izaziva brže starenje kože. Hijaluron će moći, bar u toku noći, da smanji štetu koje je sunce napravilo. Bitno je samo biti svestan posledica i znati gde je granica)

Коментари

Популарни постови