Hijaluron pen




Ako ste pratili svet moderne aparture koja se koristi u kozmetici, sigurno ste već čuli za hijaluron pen. Hijaluron pen ili hijaluron olovka je inovativan aparatić koji omogućava unos hijaluronske kiseline u epiderm bez, sad već tradicionalne, igle.

To znači da ovaj aparat u samom startu ima zeleno svetlo što se nas tiče. Pre svega, naše frajlice koje se boje igala sada će moći na jedan sasvim bezbolan način da isprobaju efekte koji sa sobom donosi ova moćna olovčica.

Ukoliko ste mislili da je ova olovka ograničena samo na jednu regiju - jer se najčešće rade usne, obradovaće vas informacija da se ovaj aparat koristi za redukovanje finih ali i već oblikovanih, dubljih bora.

Kako izgleda tretman?

Nakon što ste zakazali svoj tretman i udobno se smestili kod nas, sve što ćete osetiti jeste samo pritisak hijaluron pen-a na vašu kožu, tretman je potpuno bezbolan. Tajna i jeste baš u ovom utiskivanju olovke uz kožu jer se tim načinom hijaluronska kiselina pretvara u nano čestice koje prolaze kroz kožu i obnavljaju tkivo.

Šta mogu da očekujem?

Hijaluron pen ima snagu da redukuje bore, poveća volumen neke regije, blago koriguje oblik i utiče na lifting kože. Uspešno se koristi za bore na čelu, bore oko očiju, dekolte i vrat, kao i za nazolabijalne bore. Pored toga hijaluron pen je uspešan i u saniranju akni i ožiljaka. Hijaluron pen kao najnoviji hit u svetu estetske tehnologije nas je zaista oduševio sa svojom multifunkcionalnošću, a uskoro ćete saznati više detalja o svakom tretmanu pojedinačno.  

Koliko je vremena potrebno za tretman?

Biće dovoljno sat vremena za ovaj estetski poduhvat.

Коментари

Популарни постови