Hijaluron pen u zadatku: Mezoterapija bez igle


Dakle, već znamo da je Hijaluron Pen jedna fina, mala, zgodna spravica, koja podseća na olovku i služi za neinvazivno i bezbolno ubacivanje hijalurona, filera i mezo-koktela u dublje slojeve kože.

Isto tako znamo da je H Pen zaista brzo postao popularan jer nakon tretmana sa H Pen-om nema perioda opravka, nema neprijatnog zatezanja kože, nema crvenila, nema podliva, nema oštećenih kapilara. Dakle, posle kratkog tretmana možete odmah na posao, na piće sa drugaricama, na put.
Najviše se za njega odlučuju oni koji su dugo želeli da ublaže malo svoje borice a užasno su se bojali igle. I to smo prošli sa vama 😀

Danas ćemo vas podsetiti da naš Hijaluron pen ima snagu da odradi tretman mezoterapije, bez igle, bezbolno, a sa sjajnim rezultatima. Sama mezoterapija, kao tretman, ima zadatak da poboljša volumen i tonus kože, da redukuje dublje bore i "omekša" ivice istih, da se izbori sa sitnim boricama i da neke od njih čak i nestanu posle nekoliko tretmana, ali da naša koža u ovom procesu ne trpi nikakva mehanička oštećenja. Ako se radi mezoterapija lica, možemo očekivati kožu koja će izgledati hidriranije nego što je izgledala pre tj. podmlađeno.

Iako mi ovaj tretman preporučujemo svima koji već imaju bore koje zahetvaju neku vrstu korekcije, postoje i oni kojima ne preporučujemo ovaj tretman. To su trudnice, dojilje, dijabetičari. Takođe, tretman se ne radi ukoliko koža ima bilo kakvu infekciju ili alergiju koja se u momentu kada želite da radite tretman može vidno uočiti na vašoj koži. Dakle, tretman je najpreporučljiviji onima koji imaju zdravu kožu, i koji nisu alergični na hijaluron. Ipak, to često ne možemo znati te sprovedemo kratak test pre svakog tretmana. Mislimo na sve ✋


Коментари

Популарни постови