Hijaluron pen u zadatku: akne i ožiljci koji ostaju posle akni



Sa hijaluronom smo se upoznavali više puta, a sad bi trebalo da nam ni Hijaluron Pen ne bude više nešto što ne poznajemo. Kada smo prošli put pisali o Hyaluron Pen-u, ispalo je da smo na jedno jako bitno pitanje imali dosta kratak odgovor.

Danas pričamo samo o tome kako H Pen možemo da iskoristimo u borbi protiv akni i kako može da nam pomogne da se rešimo ožiljaka koji ostaju za aknama.

Borba sa aknama i ožiljcima koji su nastali zbog istih su zaista jedan od najvećih i najtežih problema sa kojima se susrećemo. Sve naše frajlice žele što pre da se reše akni i što pre da se reše ožiljaka, a ovi tretmani često zahtevaju terapije prepisane od strane dermatologa, promenu načina ishrane, mnogo vremena za terapije u našem salonu i mnogo vremena da koža ozdravi. Ovaj problem je velik baš zbog toga što nastane zaista lako a teško se rešava.

U želji da vas što više informišemo, objasnićemo prednosti H Pen-a protiv akni. Dokazano je da hijaluronska kiselina ima moć da prodre u dublje slojeve kože i samim tim zaista utiče na pozitivan ishod terapije protiv akni. Blagodeti hijaluronske kiseline za akne su otkriveni relativno skoro, 2013. godine, i od tada se primenjuje.

Sa druge strane, hijaluronski fileri su zaista uspešni u borbi protiv ožiljaka. Kada se poveže snaga H Pen-a i hijaluronske kiseline, shvatili smo da su rezultati zaista mnogo bolji nego što smo mogli očekivati.

H Pen spada u neinvazivne metode jer nema uboda iglama, a ipak ima snagu da sprovede hijaluronsku kiselinu na ona mesta gde je koži najpotrebnija. Pokazalo se da nam je ovaj tretman izuzetno popularan za akne jer retko ko, ko već ima problem sa aknama, želi da dopusti bilo kome invazivne tretmane kože lica. I mi se slažemo sa tim - ako već možemo da delujemo na dublje slojeve kože ne uništavajući spoljašnje.

Коментари

Популарни постови