Fusion mesotherapy preparati




Danas se upoznajemo sa preparatima koji su relativno novi kod nas u salonu, a koristimo ih, kako u toku tretmana mezoterapije, tako i u svim ostalim prilikama kada proizvod možemo da iskoristimo u nameni za koju je kreiran.

Bilo nam je zaista teško odlučiti se koje ćemo preparate koristiti za ovaj zaista bitan tretman, tako da smo želeli da podelimo sa vama neke detalje o ovim preparatima i objasnimo zašto smo se baš za ove preparate odlučili.

Sam brend nije nastao "juče" i to nam je zaista bila bitna stavka. Brend postoji od 2007, dakle već 13 godina, i za to vreme su uspešno razvijali kolekcije koje su kreirane tako da kozmetičarima pruže najbolje rezultate i najbolja iskustva u estetskoj, a i medicinskoj, nezi kože. Brend se uspešno prodaje u preko 55 zemalja širom sveta - i to je zaista veliki uspeh. Bitno nam je bilo, kada smo birali brend, da ne odabremo onaj koji je zastupljen samo u siromašnim zemljama jer nam taj kvalitet prosto nije dovoljan.

Ideja tvoraca samog brenda nije niska cena za proizvod osrednjeg kvaliteta kao što je to najčešće slučaj. Tvorci Fusion brenda imaju misiju da svoje proizvode plasiraju kroz edukaciju, kvalitet i neprekidne inovacije.

Većina proizvoda je kreirana tako da je dostupna svima: hipoalergijski proizvodi koji nisu testirani na životinjama i imaju jasno naveden sastav koji može da opravda očekivanja vegana.
Osim nege za normalnu kožu, brend je razvio kolekciju za problematičnu kožu, kolekciju za negu tela i prilagodio je sve proizvode tako da mogu lako i samostalno da se koriste.

Ako se odlučite da ih probate, shvatićete da kvalitet ovog brenda zaista ne možemo opisati dovoljno a da ne deluje kao preterivanje. Vi trk do nas, pa da samo malo probate 😊

Коментари

Популарни постови