New year, new supprices!



Nakon svih divnih praznika, slava i slasnih obroka 😋 konačno smo našli vremena da i sa vama podelimo nešto od iznenađenja koje smo vam spremili za ovu godinu.


  • First thing first! Samim ovim klikom možete da primetite da su Frajle oživele dugo zapostavljeni blog! Ovo je jedan od prvih ciljeva koje smo rešile da ostvarimo i nadamo se da ćemo se ovde mnogo češće sretati nego u proteklim godinama.
  • Frajlice su vam spremile i nove tretmane o kojima ćete ovde čitati, a jedan od već aktuelih u našem salonu jeste hijaluron pen, koji ovaj mesec možete da isprobate po akcijskoj ceni od samo 3200din. Uskoro mnogo više o ovom sjajnom tretmanu, ššš 😏 budite strpljive.
  • Frajlice su takođe odlučile da nagrade sve svoje klijente vaučerom sa 50% popusta na tretman koji požele, ukoliko sa sobom dovedete novu Frajlicu. Sve što treba da uradite jeste da pokupite u našem salonu vaučer sa popustom, predate ga vašoj drugarici, koleginici, svekrvi 😶, kumi, sestri. Ovim putem vaša draga osoba ostvaruje 20% popusta na bilo koji tretman a vi 50% popusta, nije li ovo super jednostavan način da ulepšate sebi i drugima dan?!
  • Takođe Frajlice će uskoro na Instagramu postavljati videe na IGTV  kanalu, gde ćete moći da gledate kako mi to radimo tretmane, da čujete koriste savete ali i da se ušunjate u naše prostorije 😎


Ostavljamo vam sad malo prostora za maštu, pišite nam šta bi vi voleli da vidite u našoj ponudi, možda vam se želje ostvare 😉 



Toliko u ovom javljanju 😗

Коментари

Популарни постови